-

Így próbálnak hasznot húzni Ördög Nóráékból és a boltjukból mások

Ördög Nóránál és férjénél, Nánási Pálnál már hagyománnyá vált, hogy az első napsugarak megjelenésével jó pár hónapra Balatonakarattyára teszik a székhelyüket, s egészen őszig dolgozni is a nyaralójukból járnak.

Bár a munka most már imádott kisközségükhöz is köti őket, hiszen kö­zértjük megnyitása óta boltosként is tevékenykednek. Ebből persze az egész község próbál profitálni! A Bors kiszúrta, hogy a helyi szállásadók leleményesen már a házaspárral hirdetik, s velük csalogatják a vendégeiket.

„BALATONI PANORÁMÁS NYARALÓ Balatonakarattyán kiadó április 1.–október 30. közötti időszakban. Ördög Nóra és Nánási Pál boltjától néhány 100 méterre....”

„Kedves szálláskeresők! Önálló nyaralóház bérelhető Akarattyán, Nánásiék kisboltjától pár utcára, 2020. júliustól. Az alábbi szabad időpontok foglalhatóak még…” – sorakoznak a hirdetések, ahol szinte helyi látványosságként emelik ki Ördög Nóráék közértjét.

ordognora Profil megtekintése 
A kép egy visszafogott kedd délutánon készült...🤩👌 #mostnemezvan #sokjóember #kishelyen #nánásiék #kisboltosiék
„Ez nagyon hízelgő, és örülök, ha azzal, hogy itt vagyunk, nemcsak nekünk jó, hanem másoknak is. Amióta a kisbolt-projekt elindult, rengetegen jönnek, vásárolnak, s ami még jobb, hogy szinte kivétel nélkül mindenki elégedett és visszajár” – kezdte a Borsnak Nóri.

„Bár ez a divatos nagyvárosokhoz képest elég pici község, mégis a legeslegszebb a panorámája, hangulatos és gyönyörű kis hely, úgyhogy én bátran ajánlom mindenkinek, és igenis több figyelmet Akarattyának” – mondta nevetve a tévés.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate