-

Most kiderült! Egymásba szeretett a Barátok közt két sztárja, a színésznő még gyermekei apját is elhagyta!

Egy szappanopera talán legfontosabb mozgatórugója a szerelem, így nem meglepő, hogy a Barátok közt több sztárjára is a kulisszában talált rá a boldogság.

Persze, a kapcsolatok nem mindig állták ki az idő próbáját: például Farkasházi Réka (42) és Németh Kristóf (44) szerelme sem tartott sokáig, hiába döbbentette meg a hír 2005 decemberében a rajongókat.

– Hatalmas fordulatot vett az életünk, olyan fordulatot, amelyet nem lehet megtartani magunknak. Többéves barátságunk ennek a folyamatnak az eredményképpen átlényegült: mélyebbé és bensőségesebbé vált. Ám ahhoz még nem telt el kellő idő, hogy nevet adhassunk a jelenlegi érzéseinknek – tudatta akkor lapunk hasábjain Németh Kristóf és a házasságából kilépő Farkasházi Réka, akik a sorozatban egyébként testvéreket, Kertész Gézát és Mónikát alakították. Az először sírig tartó szerelemnek hitt kapcsolatnak pár hónap után vége lett. Réka előbb a kisfiával kettesben élt egy darabig, majd újra összejött a férjével, akivel 2009-ben megszületett a második, két éve pedig a harmadik közös gyermekük is.

Megkerestük Németh Kristófot a dologgal kapcsolatban, de csak egyetlen mondatban válaszolt:

– Ne bolygassuk a múltat, vannak mindent elsöprő szerelmek, amik saját magukat is elsöprik… – reagált a színész.Sokkal kitartóbb szerelem az, amely Deutsch Anita (46) és Kinizsi Ottó (37) között szövődött a Barátok köztben 18 évvel ezelőtt. A két színész egy stábvacsorán érezte először, hogy megváltozott a kettejük kapcsolata, amelyben az elején rajtuk kívül szinte senki nem hitt.

– Ábrahám Edit a mai napig emlegeti, hogy ő látta azt a bizonyos pillanatot közöttünk – emlékezett vissza lapunknak nevetve Anita, akinek ugyan korábban nem volt közös jelenete későbbi férjével, az nem kerülte el a figyelmét, hogy mennyire jóképű.

– Tetszettünk egymásnak, de az a színészvacsora változtatott meg mindent. Azóta pedig eltelt 18 év, és van két csodálatos lányunk – tette hozzá Deutsch, aki ugyan kiszállt a sorozatból, a férje azonban most is a stábban dolgozik, igaz, most már rendezőként.

A Barátok köztbeni másik nagy szerelmet Som-Balogh Edina (36) és férje, Som Krisztián (45) tudhatja magáénak, a pár ugyanis szintén a stúdióban találkozott, ahol a színésznő Nádor Kingát alakította, Krisztián pedig zenei producerként dolgozott.

ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate