-

A férfi válás után 28 évvel is lenyírja ex felesége füvét. Az ok nagyon megható.
A nagyszüleink idejében a válás nem volt olyan bevett szokás, mint manapság. Ha probléma volt a felek között, azt igyekeztek megtalálni és megoldani. Ennek következtében sokkal többen maradtak együtt annak ellenére, hogy legszívesebben szétváltak volna.

A mai világban már nehezen elképzelhető, hogy olyan emberek maradjanak együtt, akik nem szeretik egymást többé. Ha onnan nézzük a dolgot, akkor a válás egyrészt jó, hiszen nem kell boldogtalanságban leélnünk az életünket. Viszont, ha a pár tagjai nem kezelik elég bölcsen a helyzetet, akkor a gyermekek lehetnek a károsultjai. Szerencsére vannak olyan szülők, akik tisztában vannak a kapcsolatok valódi értékeivel és tudják, hogy mi az igazi szeretet.

A Texas államból való Codie LaChelle McPhate szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a fent említett példát rendszeresen megtapasztalja. A következő képet ő készítette édesapjáról, amint a házuk előtti füvet nyírja. Pontosabban fogalmazva az ex-felesége háza előtti füvet, akitől már 28 éve elvált.

A következőket írja Codie:“Ez az édesapám, aki anyukám füvét nyírja éppen. Már 28 éve elváltak egymástól. Anyukámnak rossz a térde és a mostohaapám a városon kívül dolgozik. Mivel anyukámnak szüksége volt segítségre, ezért apukám akcióba lendült. Mivel Anya nem tud kijönni és megcsinálni, ezért ő teszi meg. Nagyon szerencsés vagyok, hogy 4 szülőm is van, akik tisztelik egymást és bebizonyítják a gyermekeiknek, hogy a legfontosabb dolog az, hogyan bánsz az emberekkel.”


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate