Válaszd ki a kulcsot, amivel kinyitnál egy titokzatos ládát, különleges dolgokat tudhatsz meg magadról!

Képzeld el, hogy egy erdőben sétálsz, vagy egy régi kastélyban és egyszer csak egy régi ládába ütközöl. A láda, amelyben rengeteg kincs van egy  nagy lakattal van bezárva. Ugye te is nagy késztetést érzel arra, hogy kinyisd?

Kevesen vannak azok akik csak úgy elmennének a láda mellett anélkül, hogy megtudnák mi is van benne, lehet ékszer, ruha vagy egy temérdek pénz. Elhatározod, hogy kinyitod a ládát, találsz is a láda mellett egy kulcscsomót, mind a 6 kulcs különleges, te melyiket választod:?


1. Ha az 1-es kulcsot választod

Akkor nem vagy álmodozó, nem hiszel a csodákban, kinyitod a ládát minden különlegesebb remény nélkül. Ez azt jelenti, hogy az életben racionalista vagy.


2. Ha a 2-es kulcsot választod

Akkor te mindig félelemmel tekintesz az életre. Nem vagy naiv, de nehéz személyiséged van. A családod tudja, hogy el kell nyerje a bizalmad.


3. Ha a 3-as kulcsot választod

Te egy konzervatív ember vagy és sokat jelentenek számodra a szokások. Nem szereted a változást, de mégis érdekes és intelligens ember vagy.
4. Ha a 4-es kulcsot választod

Te egy igazi álmodozó vagy, nagyraértékeled a jóságot, az őszinteséget, mert számodra ezek nélkülözhetetlen dolgok. Kreatív vagy, a szabadidődet a hobbiddal töltöd.


5. Ha az 5-ös kulcsot választod 

Te erős képzelőerővel rendelkezel, könnyen válhat író belőled, mert egy egyszerű élethelyzetet is mesterművé tudsz változtatni. Nagyon szereted a kalandot, egyetlen esélyt sem hagysz ha valami újat tapasztalhatsz.


6. Ha a 6-os kulcsot választod

Olyan ember vagy aki tud titkot tartani. Minden olyan dolog vonz ami titokzatos és rejtélyes, mindig arra törekszel, hogy megismerd a nagy rejtélyeket.

ForrásShare:

Népszerűek

Címkék

aktuális (746) érdekességek (895) fejtörő (54) megható (238) megrázó (59) recept (370) viccek (120)