-

A kutya idegesen mászkált fel-alá az utcában. Amikor meg akarták közelíteni, valami nagyon furcsa történt

Egy hideg és csendes reggelre ébredt a város, amikor a helyiek felfigyeltek az utcában idegesen fel-alá mászkáló fekete Labradorra. Egy rendőrnek is feltűnt a jelenség. Abban elsőre is biztos volt, hogy nem kóbor kutyával van dolga, de azt látta, hogy a négylábú nagyon aggódik valami miatt. Amikor a kocsijával megközelítette, a kutya hirtelen össze-vissza kezdett ugrálni, majd nyílegyenesen az egyik irányba szaladt.

A rendőr hallgatott a megérzéseire, és követni kezdte a kutyát. Jól is tette! A kutyával megálltak egy ház előtt, ahol feltehetően az állat lakott. Amikor körbenézett, felfedezte az erkélyen mozdulatlanul üllő nőt. Még mindig pizsama volt rajta, az ajkai kékek a hidegtől. A rendőr megijedt, hogy elkéstek…

A nő eszméletlen volt, de életben. A rendőr hívta a mentőket és a melegbe vitte a gazdát. A kutya hozzá tartozott. A nő teljesen felépült a kórházban.

Ha a kutyája nem kezd el aggódni miatta, és nem hoz segítséget, már halott lenne. A rendőr is egy hős, hogy nem hagyta figyelmen kívül, hogy egy kutya valahova vezetni akarja!


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate