A kutya idegesen mászkált fel-alá az utcában. Amikor meg akarták közelíteni, valami nagyon furcsa történt

Egy hideg és csendes reggelre ébredt a város, amikor a helyiek felfigyeltek az utcában idegesen fel-alá mászkáló fekete Labradorra. Egy rendőrnek is feltűnt a jelenség. Abban elsőre is biztos volt, hogy nem kóbor kutyával van dolga, de azt látta, hogy a négylábú nagyon aggódik valami miatt. Amikor a kocsijával megközelítette, a kutya hirtelen össze-vissza kezdett ugrálni, majd nyílegyenesen az egyik irányba szaladt.

A rendőr hallgatott a megérzéseire, és követni kezdte a kutyát. Jól is tette! A kutyával megálltak egy ház előtt, ahol feltehetően az állat lakott. Amikor körbenézett, felfedezte az erkélyen mozdulatlanul üllő nőt. Még mindig pizsama volt rajta, az ajkai kékek a hidegtől. A rendőr megijedt, hogy elkéstek…

A nő eszméletlen volt, de életben. A rendőr hívta a mentőket és a melegbe vitte a gazdát. A kutya hozzá tartozott. A nő teljesen felépült a kórházban.

Ha a kutyája nem kezd el aggódni miatta, és nem hoz segítséget, már halott lenne. A rendőr is egy hős, hogy nem hagyta figyelmen kívül, hogy egy kutya valahova vezetni akarja!


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)