A rendőr megállít egy férfit, aki úgy néz ki, mint a halott fia. Másodpercekkel később meglátja, mi van a műszerfalon, ami ezután történt, mindkettőjük életét megváltoztatta.

William Jazwinski egy áprilisi reggel a teherautóját vezette, amikor látta, hogy egy rendőrautó villog a visszapillantó tükrében. William azonnal félreállt. Amikor a rendőr odament a teherautójához, William lehúzta az ablakot, és azon töprengett, vajon túl gyorsan ment e.

Kiderült, hogy nem. A rendőr csak meg akarta köszönni Williamnek katonai szolgálatát. (William rájött, hogy a rendőrtisztnek látnia kellett a katonai lökhárító matricáját a teherautó hátulján.)

A járőr megkérdezte Williamtől, hol szolgált, mire William azt válaszolta, hogy 15 hónapig Irakban volt.

Ekkor kezdett megnyílni a rendőr. Elmesélte Williamnek, hogy a fia is Irakban szolgált, de soha nem jött vissza.

Aztán a tiszt észrevette az amerikai zászlót a műszerfalon, mely megegyezett azzal a zászlóval, amit akkor kapott, amikor tájékoztatták a fia haláláról.

Miután ezt meglátta, volt egy szokatlan kérése Williamtől. Megkérdezte, megölelheti-e.

„A fiamra emlékeztet. Azért állítottam meg, mert azt hittem, ön az. Még mindig nem hiszem el, hogy elment, és soha többet nem láthatom” – mondta a a rendőr szomorúan.

Williamnek könnybe lábadt a szeme, kiszállt a teherautójából, hogy megadja a tisztnek az ölelést, amelyet kért.

De ez nem egy szokványos ölelés volt. Nagyon mély volt, és mindketten elsírták magukat.

William ugyanis épp egy PTSD (poszttraumatikus stressz szindróma) rehabilitációs programból jött, és egy ölelés volt az, amire szüksége volt.


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)