„Az lesz a legszebb ajándék számodra, ha megölöm magam” – Öngyilkos lett egy 10 éves kislány, hogy boldoggá tegye az anyját, a levelét olvasva potyognak a könnyeink...

Szívszorító búcsúlevélben magyarázta el az édesanyjának egy kislány, miért követett el öngyilkosságot.

Csak örömöt akart szerezni az édesanyjának az a tízéves kislány, aki saját kezűleg vetett véget életének. A gyermek úgy gondolta, ő a felelős azért, hogy az édesapja elhagyta a családjukat, így az édesanyját cazzal szerette volna boldoggá tenni, hogy öngyilkos lesz.

A kislány a következő levelet hagyta hátra az édesanyjának:„Kedves Háromkirályok! Csak annyit szeretnék kérni tőletek, hogy az én anyukám legyen a világ legboldogabb embere, miután én már nem leszek itt. Tudom, hogy csak teher voltam a számára, amióta csak megszülettem, és én vagyok az oka annak is, hogy édesapám elhagyott bennünket. Anya, csak arra szeretnélek kérni, hogy pihenj eleget, ne dolgozz sokat, és legyél boldog. Remélem, egy nap találkozunk majd a fellegekben, emlékezni fogsz rám, és boldogan meg tudsz majd ölelni engem. Azt hiszem, az lesz a legszebb ajándék számodra ezen az ünnepen, ha megölöm magam, hiszen mindig azt mondtad, bár csak meg se születtem volna. Nagyon szeretlek anya, és bár tudom, a Háromkirályok nem léteznek, de meg szeretnélek ajándékozni ezzel.”

A kislány ismerősei és barátai szerint nem volt semmi előjele annak, hogy a gyermek véget akarna vetni az életének, hiszen nem volt depressziós vagy levert. A rendőrség elkezdett nyomozni az ügyben, ám az anya, akinek a levél szólt, eltűnt a föld színéről.

A Háromkirályok ünnepe egyébként egy spanyol ünnep, amely egy felvonuláshoz hasonlít. A spanyol hagyományok szerint január 5-én a Háromkirályok megérkeznek, hogy ajándékokat hozzanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.


Forrás, ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)