-

Hatalmas hírt jelentett be Dér Heni! Erre ők sem számítottak!

Rengetegen megkönnyezték Dér Henit és párját, Gergőt az RTL Klub Nyerő Páros című műsorában, ahol elárulták, hogy elveszítették a kisbabájukat.

A pár nem adta fel a reményt, hogy szülők lehessenek, és mindössze három hónappal a vetélés után megkapták a csodás hírt: új élet növekszik Heni méhében.

– Nagyon vártuk a babát, de nem sejtettük, hogy ilyen hamar összejöhet – kezdi Heni boldogan a Story magazinnak.

– Persze mind a ketten nagyon pozitívan és optimistán álltunk hozzá. (…) …nem görcsöltünk rá, nem számoltuk a napokat. Nyár végén, egy húzós nap után jött a nagy fordulat. 

Fáradtan értem haza hajnalan, három koncertet követően, mégsem tudtam sokáig aludni, mert a biológiai órám kidobott az ágyból két óra alvás után. Felkeltem, és azt éreztem, hogy csinálnom kell egy terhességi tesztet, holott semmilyen jel sem utalt arra, hogy várandós lehetné, és nem is szoktam találomra tesztelni – folytatja az énekesnő, aki alig hitt a szemének, amikor pár másodperc múlva egyértelműen megjelent a két csík.

A legnagyobb kérdés az volt számára, hogy merjen-e örülni. Mindenesetre aznap, amikor elmentek Gergővel ebédelni, közölte a nagy hírt.

– Ugyanazt a megdöbbenést láttam az arcán, ami az enyémen volt aznap reggel. ‘Ez hogy lehet? Ilyen létezik? Ilyen kérdéseket tett fel, miközben természetesen nagyon örültünk. – magyarázza Heni, aki azt is elárulta, hogy míg áprilisban csodálatos kiegyensúlyozott terhessége volt, most idegrohamai voltak a stressztől az első pár hétben, mindenbe belekötött.

Ráadásul iszonyatosan szédült, a reggeli rosszullétei egész napra kiterjedtek, folyton émelygett.

De minden rossz tünetnek képes örülni, mert úgy érzik mindezen azért kell keresztül mennie, hogy igazán meg tudja becsülni azt, hogy anyává válhasson – Hátha ezek a tünetek azt jelzik, hogy erős kisbabánk lesz.

Az orvos Heni imádott, nemrég elvesztett nagymamája születésnapjára, május 7-ére írta ki a szülést, amit ő égi jelnek tart.

– Az ilyen jeleket valódi megerősítésnek érzem afelől, hogy nem vagyok egyedül.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate