Két éve eltűnt nőt találtak meg élve – a tengerben

Angélica Gaitán eltűnését két éve jelentette be a családja.

A kolumbiai nőt szeptember 26-án találták meg a tengerben, szinte eszméletlen állapotban, mintegy 1,5 kilométernyire Puerto Colombia partjaitól – írja az Independent.

Egy Rolando Visbal nevű halász és barátja először farönknek nézte a vízen hánykolódó valamit, amiről csakhamar kiderült, hogy élő ember. Kihúzták a vízből, és a partra vitték. A halász videót is készített az olykor eszméletét elveszítő majd magához térő Gaitánról.

A kimentett asszony nagyon hálás megmentőinek. Elmondása szerint 2018-ban családon belüli erőszak áldozataként menekült el otthonról a férje elől (a családtagok egy rádióinterjúban ezt cáfolták, azt állítva, a nő mentálisan zavart volt, amikor bejelentés nélkül elhagyta otthonát).

Angélica Gaitán azt mondja, nemrég végső elkeseredésében vetette magát a vízbe, miután el kellett hagynia a menedékhelyet, ahol korábban élt. Már nyolc órája a vízben volt, amikor a halászok felfedezték.


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)