Válaszd ki a kulcsot, amivel kinyitnál egy titokzatos ládát, különleges dolgokat tudhatsz meg magadról!

Képzeld el, hogy egy erdőben sétálsz, vagy egy régi kastélyban és egyszer csak egy régi ládába ütközöl. A láda, amelyben rengeteg kincs van egy  nagy lakattal van bezárva. Ugye te is nagy késztetést érzel arra, hogy kinyisd? Kevesen vannak azok akik csak úgy elmennének a láda mellett anélkül, hogy megtudnák mi is van benne, lehet ékszer, ruha vagy egy temérdek pénz. Elhatározod, hogy kinyitod a ládát, találsz is a láda mellett egy kulcscsomót, mind a 6 kulcs különleges, te melyiket választod:?


1. Ha az -es kulcsot választod


Akkor nem vagy álmodozó, nem hiszel a csodákban, kinyitod a ládát minden különlegesebb remény nélkül. Ez azt jelenti, hogy az életben racionalista vagy.


2. Ha a 2-es kulcsot választod


Akkor te mindig félelemmel tekintesz az életre. Nem vagy naiv, de nehéz személyiséged van. A családod tudja, hogy el kell nyerje a bizalmad.


3. Ha a 3- as kulcsot választod


Te egy konzervatív ember vagy és sokat jelentenek számodra a szokások. Nem szereted a változást, de mégis érdekes és intelligens ember vagy.
4. Ha a 4-es kulcsot választod


Te egy igazi álmodozó vagy, nagyra értékeled a jóságot, az őszinteséget, mert számodra ezek nélkülözhetetlen dolgok. Kreatív vagy, a szabadidődet a hobbiddal töltöd.


5. Ha az 5-ös kulcsot választod 


Te erős képzelőerővel rendelkezel, könnyen válhat író belőled, mert egy egyszerű élethelyzetet is mesterművé tudsz változtatni. Nagyon szereted a kalandot, egyetlen esélyt sem hagysz ha valami újat tapasztalhatsz.


6. Ha a 6-os kulcsot választod


Olyan ember vagy aki tud titkot tartani. Minden olyan dolog vonz ami titokzatos és rejtélyes, mindig arra törekszel, hogy megismerd a nagy rejtélyeket.


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)