-

A 7 éves fiú csak 3,6 kg volt mikor kihozták az otthonból – nézd meg hogy néz ki egy év múlva

Előfordul, hogy olyan dolgokkal találkozunk életünk során, melyek szívünk mélyéig meghatnak minket. Ez történt az Egyesült Államok Tennessee államában élő Priscilla Morse-sal is, amikor meglátott egy képet a lenti kisfiúról a Facebook-on. Ez a kép a hölgy és a kisfiú életét is azonnal megváltoztatta.

Priscilla az interneten nézelődött amikor meglátott egy képet a kisfiúról akit örökbe lehetett fogadni, írta a Daily mail. A kisfiú, akit most Ryan-nek hívnak, rendkívül sovány volt. Priscilla és férje azonnal úgy döntöttek, hogy örökbe fogadják őt, így két másik örökbe fogadott gyermekük mellett ő lesz az új családtag.

A pár Bulgáriába utazott, ahol a kis Ryant szörnyű körülmények között találták. Szegény csak 3,6 kg volt és leginkább egy csontvázhoz hasonlított, nem egy kisfiúhoz.

Priscilla elmondta a Daily mail -nek, hogy nem volt hajlandó hazamenni addig, amíg el nem készültek a hivatalos papírok.De a kis Ryant néhány nap múlva haza is tudták vinni, s otthon Priscilla azonnal elvitte őt egy orvoshoz.  A vizsgálatok után az orvosok azt mondták, nem biztos, hogy a kisfiú sokáig életeben marad, annyira rossz állapotban volt.

De szerencsére az ellenkezője történt, Ryan hamar összeszedte magát, sokkal erősebb volt mint gondolták.

A kisfiú súlya egy évvel később már 10 kg volt és végre olyan volt a súlya mint egy korabeli gyermeké.

A Morse családra azonban nehéz évek vártak. A kis Ryan törpenövésű volt, gerincferdüléssel született és járni sem tudott rendesen. Sok izom el volt sorvadva a kis testében.

Az orvosok szerint néhány év alatt javulhat az állapota de azt nem tudták megmondani, hogyan fog tudni járni vagy megtanul-e majd beszélni.

Priscilla elmondta, hogy neki volt egy öccse aki szintén mozgássérült volt és 9 éves korában elhunyt. Az egész család imádta őt és ez motiválta Riscillát, hogy Ryan-t örökbe fogadja és gondoskodjon róla.
ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate