Amit eddig senki nem tudott a koronavírusról: Dr. Novák Hunor közli a magyarokkal a valós számokat!
Hazánkban is tombol a koronavírus-járvány, egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is. Az első hullámhoz képest a mostani, második hullám adatai sokkal rosszabbak. Egy gyermekorvos, dr. Novák Hunor a Facebook-oldalán bejelentette, hogy új, valós számokat ismertet majd.

A szakember egy interjút készített egy elismert hazai professzorral, az információkat ma este 8 órakor publikálja az oldalán. Továbbá kitért arra is, hogy az említett professzor nevét anonimizálni kellett.

Ezt azért kellett megtennie, mert az elismert szakembernek megtiltották, hogy bármiféle nyilatkozatot adjon a témában. Novák Hunor méltatlannak és álszentnek nevezte az esetet, mivel a minisztérium engedélyt adott a szabad információáramlásra, ám ennek ellenére is megtiltották az interjúk adását. Azt azonban kiemelte, hogy nem szabad az egészségügyből politikát csinálni. ,,Semmiféle kétségem nincsen afelől, hogy ha most éppen a baloldal lenne kormányon, akkor máshogy történnének ezek a dolgok.”

Majd kitért arra is, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy valós és korrekt információkat kapjon, és csak az őszinte beszéd vihet előre. ,,A holnapi napon nagyon érdekes dolgot fogok közzétenni, érdekes adatokat és még érdekesebb stratégiai döntéseket” – mondta a doktor.

"Az elismert szaktekintélyt, intenzív terápiában dolgozó professzort anonimizálnom kellett, ugyanis a kórház megtiltotta a nyilatkozattételt. A cenzúrának azonban nem engedünk, nem hallgatunk, ezért név nélkül nyilatkozik: eddig nem hallott adatokat, információkat teszünk közzé a hazai koronavírusos betegek intenzíves ellátásából." - írta közösségi oldalára.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1689) elgondolkodtató (111) érdekességek (1113) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate