-

Büdös volt az adventi koszorú, amikor meglátták mi van a belsejében, majdnem rosszul lettek!

Szegénynek egy életre elment a kedve a karácsonyi készülődéstől. Horrorfilmbe illő jelenetben volt része a 43 éves Karl Gaskellnek, miközben épp ünnepi díszbe próbálta öltöztetni angliai otthonát.

A kétgyermekes apukának először csak az tűnt fel, hogy a még ki nem bontott adventi koszorú elviselhetetlen bűzt áraszt, lehetetlen volt megmaradni a közelében. Mivel Karl elképzelni sem tudta, hogy egy koszorú hogy lehet ennyire büdös, gyanútlanul kibontotta. Ekkor jött a teljes sokk!

A tűlevelek között ugyanis egy döglött kígyó teteme pihent.

Az első ijedtség után Karl attól kezdett rettegni, hogy a hüllő esetleg mérgező, ezért azonnal írt egy levelet a londoni természettudományi múzeumnak és egy fotót is csatolt a tetemhez. Az intézmény egyik szakértője válaszul közölte a férfivel, hogy egy vízisiklóra bukkant, ami ugyan nem veszélyes, de semmiképp sem nyújt szép látványt.

„Az elviselhetetlen bűz még napokig terjengett a lakásban, esküszöm, ha lett volna otthon egy kis whisky, egész nap azzal öblögettem volna”

– panaszolta Karl a helyi sajtónak, hozzátéve, hogy a család eldöntötte: soha többé nem vesznek adventi koszorút.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2576) elgondolkodtató (162) érdekességek (1259) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (317)

Translate