-

Egy nő talál egy kóbor kutyát 6 kölyökkel – közelebb megy, és meglát két apró kezet közöttük

Sok történetet hallottunk emberekről, akik megmentették az állatokat különböző veszélyes helyzetekben. De néha a szerepek felcserélődnek.

Egy nap egy nő nyüszítésre lett figyelmes, amely a háza előtt lévő parkoló mellől jött.

Amikor meglátta a kutyát és a kölykeit – észrevett még valamit a kutya mellett. Egy kis lény, amelynek két lába volt négy helyet.

Az állatok anyai ösztönei erősek. Ezen kívül a kutyák a legintelligensebb és legkedveltebb állatok közé tartoznak, és könnyen meglátják, ha szomorúak, dühösek, boldogok vagyunk vagy csak szükségünk van valami extra közelségre.

Nagyon empatikusok is – nem csak a saját fajuk iránt.

Ő itt Way, egy kóbor kutya, aki nemrég adott életnek több kis kölyöknek. De egy utcán élő kutyának nem könnyű anyának lenni. Az étel nagyon szűkös volt számára, ráadásul a többi kutyától és az emberektől is meg kellett védenie a kicsinyeit.


KUTYA ARANY SZÍVVEL


De annak ellenére, hogy kóbor kutya volt, bebizonyította, hogy mennyi empátia van benne – nem csak a saját kölykeikért.

Tél közepe volt, amikor Alejandra Griffa, aki a közelben lakott, meghallotta a nyüszítést, amikor kint járt. Odament, hogy megvizsgálja. Amikor Alejandra odaért a kutyához, valami megrázó dolgot látott.
EGY KISBABA


Közelebb ment Way-hez, és látta, hogy a kölykei között ott volt egy egy hónapos baba. A baba 33 éves anyukája hagyta, hogy meghaljon a téli hidegben – de Way elhatározta, hogy nem hagyja, hogy ez megtörténjen.

A kutya úgy vigyázott az apró babára, mintha az anyukája lenne, és melegítette a téli fagy ellen.

Alejandra felvette a babát, és egyenesen a kórházba vitte, ahol megerősítették, hogy a baba jól van.

Hála Way-nek, aki úgy viselkedett, mint egy jó anyuka, a pici baba megmenekült a haláltól. Nem tudjuk, mi történt Way-jel ezután – de remélhetőleg egy olyan szerető otthont talált, ahol úgy törődnek vele, mint ő a tehetetlen kis csecsemővel.


MEGTALÁLTÁK AZ ANYÁT


Way csodálatos cselekedete igazán megmutatja az empátiáját és jó ösztöneit.

A vizsgálatot követően a helyi hatóságok sikerült megtalálni a csecsemő anyját, aki súlyos depresszióban szenvedett. A CNN beszámol arról, hogy az anyukája pszichológiai kezelés alatt állt.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate