" Ez a kakas minden nap „kirohan” az útra. Ha megtudod, miért, alig hiszed majd el ~ A retro klub hivatalos oldala

Ez a kakas minden nap „kirohan” az útra. Ha megtudod, miért, alig hiszed majd el

Ha háziállatokról beszélünk, akkor biztosan mindenki kutyára vagy macskára gondol. Pedig nem csak ők tudnak különleges helyet elfoglalni az ember szívében. És a hála sem marad el.

Ahogy ennél a texasi kakasnál sem, aki igen szoros kapcsolatot alakított ki gazdájával, egy kislánnyal. Szívmelengető történet.

Holley Burns a 13 éves Savannah édesanyja, aki elmondta a történetet a The Dodo-nak.

Frog a kakas néhány évvel ezelőtt került a Burns családhoz a tanyára. Megérkezése után elég hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a kislány és a kakas között különleges kapcsolat alakult ki.

„Ez a kakas nem ment, hanem mindig ugrált. Ezért is neveztük őt el Frog-nak (béka)”.

Frog hamar kiválasztotta legjobb barátját.

Mikor Savannah még kicsi volt, mindenhová vitte magával a kakast és közben tette a dolgát.

„Vitte magával a fürdőszobába is, mikor teregetett. Mikor elmosta az edényeket, letette a kakast maga mellé ő pedig türelmesen nézte, mit csinál a lány. – mesélte Holley a The Dodo-nak.

Frog mindig a lány közelében van, akkor is, ha Savannah csak pihen vagy éppen tv-néz.

Frog minden nap várja azt a pillanatot, amikor Savannah végre hazajön az iskolából. A kislányt az iskolabusz hozza haza, a kakas pedig szalad, hogy minél előbb láthassa barátját.

- Az is előfordul, hogy ha Savannah és testvére nem száll időben le a buszról, akkor a kakas felugrik a buszra. A mi buszsofőrünk igazán figyelmes, pontosan tudja, hogy figyelnie kell Frog-ra. Mindig megnézi, hogy a kakas elment-e már és csak akkor indítja a buszt – mondta Holley a The Dodo-nak.

A lenti filmben láthatod, hogyan üdvözli Frog a kislányt, mikor ő leszáll a buszról.
Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate