" Neked melyik rész a hosszabb a kisujjadon? Ezt a különleges dolgot árulja el rólad: ~ A retro klub hivatalos oldala

Neked melyik rész a hosszabb a kisujjadon? Ezt a különleges dolgot árulja el rólad:

Ujjaink különbözőek lehetnek, nem csak a hosszuk, de még az alakjuk is eltérő minden ujjunkon. Léteznek olyan elméletek, amelyek az ujjak és a személyiség közötti összefüggéseket vizsgálják.

A kisujjunk mérete és alakja is sok mindent elárul a személyiségünkről, de a kisujjat alkotó 3 rész nagysága az, ami meglepő dolgokat fed fel mindenkiről, még rólad is!

Nézd meg a bal kezed kisujján lévő 3 elkülönülő részt és olvasd el a hozzá tartozó leírást. Rád igazak ezek az állítások?


1. szakasz hosszabb


Ha a kisujjadon a képen látható 1. szakasz a hosszabb, akkor te egy nagyon vonzó személyiség vagy, aki csak úgy habzsolja a férfiakat és a nőket- attól függően, hogy milyen nemű vagy te. Nagyon jó nyelv érzéked van, szinte bármilyen nyelvet képes lennél nagyon rövid idő alatt elsajátítani, minden csupán csak annak a függvénye, hogy mennyire vagy rá hajlamos. Nagyon jók a megfigyelő képességeid, amelynek segítéségével távol tarthatod magadtól az energiavámpírokat és elsajátíthatod ezt az érzéket a karrieredre és a döntés hozatalaidra is.


2. szakasz hosszabb


Gyakran tartoznak ebbe a csoportba olyan emberek, akik az egészségügyben dolgoznak. Nagylelkű és jószívű ember vagy, aki nem sajnálja a vagyonát másoktól, emiatt pedig nagyon sokan fenhetik a fogukat az anyagi életedre is. Nagyon sok irigy emberrel kell számolnod egész életeden keresztül, de egy idő után nagyon jól megtanulod kezelni ezt. Emiatt a kialakult bizonytalanság miatt nehezen tudsz párkapcsolatba kezdeni és csak sokadjára sikerül barátokra is szert tenned.


3. szakasz hosszabb


mindig, minden helyzetben a becsületes utat választod, hiába megy mindenki más irányba, te akkor sem tudod becsapni a lelkiismereted. Nem szereted a hazugságot és a rossz indulatú embereket, ezért te magad is törekszel arra, hogy ne válj olyanná és mindig az igazat mondd. Ezek miatt a tulajdonságaid miatt szeretnek a barátaid és büszkék rád a családtagjaid!


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate