-

VÁRATLAN FORDULAT! Közel 1 év után előkerült Gesztesi Károly utolsó üzenete!

Eltitkolt kedvese máig képtelen feldolgozni Gesztesi Károly halálát. Mattesz Csilla a Sorry! magazinnak mesélt őszintén az elmúlt évek közös karácsonyairól, és a művész utolsó, neki írt üzenetét is megosztotta az olvasókkal.

Csilla elárulta, hogy a színművész hosszú éveken keresztül hatalmas összejöveteleket tartott, melyeken a barátok és a jó ismerősök vettek részt. Ezek a bulik mindig az ünnepek előtt voltak, az adventi időszakban, mert Károly a szentestét csak a gyerekeinek szánta. Ilyenkor fellépést sem vállalt, csak a szeretteivel töltötte az időt.

– Leírhatatlan, mennyire fáj, hogy idén nem tölthetjük együtt az év végét. (…) Tárgyakat sosem adtunk egymásnak.
Ha az év bármely napján eszünkbe jutott a másik, mondjuk, ha vásárlás közben megláttam egy inget, akkor megvettem neki. Inkább az élményekben hittünk. Tavaly karácsonykor például elmentünk vacsorázni. Beszélgettünk, nevetgéltünk. Furcsa volt, mert valahogy másnak éreztem őt.

Nem letargikusnak, inkább fáradtnak. A szemein látszott, hogy szomorúbb, Karcsi hosszú ideje boldogtalan volt, marcangolta magát, örökös lelkiismeret-furdalással élt.

Nem sokkal később kaptam tőle egy különleges üzenetet: „Ahelyett, hogy ennék neked valamit, amit szeretnél, valami olyat adok neked, ami az enyém, ami tényleg az enyém. Egy ajándékot.

Valamit, ami jelzi, hogy tisztelem az embert, aki itt ül elem szemben, és arra kérem, hogy értse meg, mennyire fontos, hogy vele lehetek. Most már van valamije, ami egy kicsit én vagyok, van belőlem egy darabkája.”

Önmagát adta, teljesen meghatódom, ha elolvasom ezeket a sorokat. Senki nem veheti el tőlünk a közös pillanatokat, az emlékeket.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate