-

20 év után derült ki a szörnyű titok Zámbó Jimmyről! Hitetlenül áll minden rajongó a hír előtt!

Zámbó Jimmy egy közös koncertjük alkalmával fegyvert rántott zenésztársára, Pataky Attilára.

Zámbó Jimmy közel húsz éve halott, ám kalandos élete, erős személyisége még mindig sokakban elevenen él. Talán ez az oka annak, hogy Galambos Lajcsi maga is felemlegette a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában. A történet szerint Zámbó Jimmy egy közös koncertjük alkalmával fegyvert rántott zenésztársára, Pataky Attilára.

Még 1998 őszén a TV2 egy­éves születésnapja után jött az ötlet, hogy Lagzi Lajcsi szervezzen Dáridó-turnét. Lajcsi Zámbó Jimmyt és Pataky Attilát kérte fel társnak, és ezzel összeállt a sikertrió.

A turné a Három Királyok nevet kapta – Lajcsi a mulatós zene, Jimmy a popzene, míg Pataky a rockzene királya volt.

„A fellépéseket mindig Jimmy zárta, egy miskolci koncert alkalmával azonban Attila szeretett volna elbúcsúzni a közönségtől. Mindenki tudta, hogy Pataky számára mennyire fontos szerepet tölt be a szülővárosa, Miskolc, ezért is rukkolt elő az ötlettel, hogy mi lenne, ha kivételesen ő zárná a koncertet. Nekem ezzel semmi problémám nem volt, sőt tök jó ötletnek találtam, Jimmyvel ellentétben” – emlékezett vissza Lajcsi, hogy miért került a fegyver Pataky halántékához.Az Edda frontembere nagyon úgy tűnik, hogy ma sem heverte ki a krimibe illő jelenetet. Amikor a Bors megkereste, hogy a legendás koncert „kulisszatitkairól” kérdezze Pataky Attila szűkszavúnak bizonyult.


„Nyugodjon békében, remélem, a következő életében lesz alkalma jóvá tenni az ügyes-bajos dolgait. Voltak furcsaságai, akár a fegyverével kapcsolatban is, amivel mindig összevissza hadonászott. De ő már csak ilyen volt. Úgy volt, ahogy Lajcsi felidézte, de nem szeretnék ennél többet mondani” – fogta rövidre az Edda frontembere.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate