A barátnőm 64 éves, de mindenki irigyli őt. Elárulta végre mitől olyan szép és gyűrődés mentes a bőre!

Az aszpirin még mindig a legnépszerűbb gyógyszerek között van, hiszen például csökkenti a gyulladásokat, a szívbetegségeket, de az agy vérellátására is vigyáz. De emellett azonban a szépségápolás során is felhasználhatjuk!

Az aszpirin hatóanyagai a bőrre is pozitív hatással vannak, ezért ha szép, sima arcbőrről álmodunk, készítsük el az alábbi aszpirines, citromos arcpakolást.


Hozzávalók:


3 szem aszpirin

3 evőkanál friss citromlé


Elkészítés:


A citromlébe oldjuk fel az aszpirineket, és keverjük addig, míg krém lesz belőle. Mossuk meg az arcunkat, majd kenjük fel a pakolást, és hagyjuk magunkon 10 perig. A végén bő vízzel mossuk le magunkról.

Ha még szebbek szeretnénk lenni, próbáljuk ki a következő aszpirines, joghurtos, mézes pakolást.
Hozzávalók:


5 szem aszpirin

1 evőkanál joghurt

½ evőkanál méz


Elkészítés:


Törjük porrá az aszpirineket, és keverjük össze a többi hozzávalóval. Használat előtt egy tiszta törölközőt meleg vízzel itassunk át, majd helyezzük rá az arcunkra pár percig, hogy a pórusaink kitáguljanak. Ezután szárítsuk meg az arcunkat, és 30 percre tegyük fel a pakolást. A végén langyos vízzel mossuk le magunkról.

A végén még leírunk egy hámlasztó maszk receptet is.


Hozzávalók:


3 szem aszpirin

3 evőkanál langyos víz


Elkészítés:


Oldjuk fel a vízben az aszpirineket, míg krémes állagú lesz az egész. A tiszta arcunkra kenjük fel, majd 10 perc múlva friss, hideg vízzel mossuk le magunkról.


ForrásShare:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1349) elgondolkodtató (62) érdekességek (1074) fejtörő (67) megható (263) megrázó (67) recept (394) viccek (128)