A barátnőm 64 éves, de mindenki irigyli őt. Elárulta végre mitől olyan szép és gyűrődés mentes a bőre!

Az aszpirin még mindig a legnépszerűbb gyógyszerek között van, hiszen például csökkenti a gyulladásokat, a szívbetegségeket, de az agy vérellátására is vigyáz. De emellett azonban a szépségápolás során is felhasználhatjuk!

Az aszpirin hatóanyagai a bőrre is pozitív hatással vannak, ezért ha szép, sima arcbőrről álmodunk, készítsük el az alábbi aszpirines, citromos arcpakolást.


Hozzávalók:


3 szem aszpirin

3 evőkanál friss citromlé


Elkészítés:


A citromlébe oldjuk fel az aszpirineket, és keverjük addig, míg krém lesz belőle. Mossuk meg az arcunkat, majd kenjük fel a pakolást, és hagyjuk magunkon 10 perig. A végén bő vízzel mossuk le magunkról.

Ha még szebbek szeretnénk lenni, próbáljuk ki a következő aszpirines, joghurtos, mézes pakolást.
Hozzávalók:


5 szem aszpirin

1 evőkanál joghurt

½ evőkanál méz


Elkészítés:


Törjük porrá az aszpirineket, és keverjük össze a többi hozzávalóval. Használat előtt egy tiszta törölközőt meleg vízzel itassunk át, majd helyezzük rá az arcunkra pár percig, hogy a pórusaink kitáguljanak. Ezután szárítsuk meg az arcunkat, és 30 percre tegyük fel a pakolást. A végén langyos vízzel mossuk le magunkról.

A végén még leírunk egy hámlasztó maszk receptet is.


Hozzávalók:


3 szem aszpirin

3 evőkanál langyos víz


Elkészítés:


Oldjuk fel a vízben az aszpirineket, míg krémes állagú lesz az egész. A tiszta arcunkra kenjük fel, majd 10 perc múlva friss, hideg vízzel mossuk le magunkról.


ForrásNépszerűek

Címkék

aktuális (1683) elgondolkodtató (111) érdekességek (1112) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (416) viccek (134)

Translate