-

Botrány! Kiszivárgott a Barátok közt befejezése: így érhet véget a történetValaki kiszivárogtatta a megszűnő Barátok közt utolsó hetének történetvonalát.

Kiszivárgott a Barátok közt befejezésének forgatókönyve, valaki elküldte a nyár végén megszűnő sorozat utolsó egy hetének teljes cselekményét a Blikknek.

A 120 oldalas dokumentum hitelességét hozzáértők is megerősítették, de a lap a szerzői jogok miatt nem idézhet belőle. Így csak annyit árultak el, hogy meglepő fordulatokkal készülnek lezárni a sorozatot, és néhány korábbi, meghatározó szereplő is feltűnik majd.

Az is kiderült, hogy a forgatókönyv több olyan emberhez is eljutott az elmúlt napokban, akik legkorábban csak hónapok múlva kaphatták volna meg ezeket az oldalakat.

Ondruss Ilona, a Barátok közt producere a Blikknek azt mondta: számos híres sorozatnál szinte vadászat indult, hogy idő elő kiderüljön a befejezés, ezért kifejezetten hízelgő az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartja, ha valaki visszaél egy ilyen információval. Úgy tudni, belső vizsgálat is indult a szivárogtatás miatt.

A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. A producer szerint az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltón elbúcsúznak a nézőktől, és az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik.


Külföldön féltve őrzik


Amerikában nagyon komoly következménye van annak, ha valaki kiszivárogtat bármilyen forgatókönyvet vagy annak egy részét. Igaz, a filmstúdiók nagyon jó trükkökkel képesek megfejteni, ki lehetett az elkövető.

„Sokan nem is tudják, hogy hol van megjelölve az ő változatuk, de sokszor nem is minden igaz abban a verzióban, amit megkapnak. A legjobb példa erre, hogy A birodalom visszavág legtöbbet idézett mondata, a Luke, én vagyok az apád nem is szerepelt az eredeti forgatókönyvben, nehogy kiszivárogjon” – árulta el Dudás Viktor filmszakértő, aki szerint ha kiderül esetleg egy-két történet, az a nézettséget negatív irányba nem befolyásolja, de komoly presztízsveszteség, hiszen így a meglepetés ereje vész el.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1874) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate