-

Itt a kormány válasza arra, lesznek-e újabb korlátozások húsvétkor


 
Mint ahogyan korábban  beszámoltunk egyre több ellentmondásos hír lát napvilágot arról, mi várhat ránk a következő hetekben. A fertőzöttek napi száma ugyanis növekszik, de a halálos áldozatoké is olyan magas jelenleg, amire még nem volt a pandémia évében itthon.

Mint ismert, ma kormányülés volt, éppen ezért nem lehet kizárni, hogy újabb szigorítások következhetnek itthon, amelyekről akár már holnap beszámolhat Gulyás Gergely a Kormányinfón. Ezzel szemben időközben olyan hírek is bejárták a sajtót, amelyek arról szólnak, hogy a kormány már az újranyitás tervének bemutatásán gondolkodik.


A legfontosabb – gyakorlatilag mindenkit foglalkoztató – kérdések jelenleg a következők:


- Lesz-e utazási korlátozás húsvét előtt?

- Lesz-e a mostaninál szigorúbb kijárási tilalom?

- Kötelező lesz az FFP2 maszk?

 

Az egymásnak ellentmondó hírek kapcsán bár röviden ugyan, de megszólalt Gulyás Gergely, a minszterelnökséget vezető miniszter, aki a közösségi oldalán ezt írta: „Az állítás minden valóságalapot nélkülöz”.

Lapunk a húsvétkor várható lehetséges szigorítások kapcsán megkereste a Koronavírus Sajtóközpontot, akik a nap folyamán a sajtóban megjelent hírek kapcsán csak annyit közöltek, hogy ezek az értesülések helytelenek és minden alapot nélkülöznek. Majd ők is a figyelmünkbe ajánlották Gulyás Gergely fentebbi posztját.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate