Megszakad a szív: utolsó leheletével is gyermekét védte a terhes anyuka
A fiatal nő férje most elárulta, hogy elhunyt szerelme egy hős volt.

Egy hirtelen elhunyt terhes nő férje elárulta a Daily Mailnek, hogyan használta fel utolsó pillanatait meg nem született gyermekük megmentésére az asszony. A 31 éves Charlotte De Martino hirtelen lett ugyanis rosszul, amikor egyedül volt otthon. A harmadik gyermekével terhes nő agyvérzést szenvedett, ám eközben utolsó erejével tárcsázta a mentőket, hogy magát és kisbabáját megóvja.


Kórházba került, de nem élte túl


A kismamát kórházba szállították, ahol császármetszéssel világra segítették kislányát. Koraszülöttként jött így világra, és most is intenzíven ápolják. Szinte csoda, hogy a gyermek életben van, ezt pedig édesanyja gyors reakciójának köszönheti.

Az orvosok a mai napig nem értik, hogy volt ennyi lélekjelenléte az asszonynak, amivel megmentette gyermekét. A férj most szeretett feleségét gyászolja, ugyanis két hét után lekapcsolták a gépekről, miután semmilyen agyi funkciót nem mutatott a hős anyuka.


Forrás

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)