Zseniális! Így varázsod újjá a csempéd fugáit pillanatok alatt. Imádni fogod ezt a tisztítószert!A legtöbb ember számára a fürdőszobában letelepedő penész nagy gondot okoz, főleg, hogy azoktól nem könnyű megszabadulni, mivel még el is színezik a csempék fugáit.

Nem kell azon gondolkodnod, hogy miből fogod újra fugázni a csempéidet, az alábbi házi tisztítószer ugyanis pillanatok alatt megoldja a problémád.


Hozzávalók:


- 5 liter víz

- ½ szódabikarbóna

- 1/3 csésze citromlé

- ¼ csésze ecet


Elkészítés:


Első lépésként keverjük össze a szódabikarbónát a vízzel, majd lassan adjuk hozzá a citromlevet is. Ha ezzel meg vagyunk, óvatosan kavarjuk el benne az ecetet, de semmiképp ne hirtelen mozdulattal öntsük bele!


Alkalmazás:


Öntsük át az elkészített tisztító szerünket egy szórófejes üvegbe és permetezzük be vele a csempét, különösen ügyelve a fugázott területekre.

Egy szivaccsal vagy egy kefével dörzsöljük át, majd töröljük szárazra. Meglepődünk majd az eredményen, a fürdőszobánk olyan lesz, mint új korában.


Forrás 

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1586) elgondolkodtató (100) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)