-

Amiről sokan nem tudnak: ha neked is ilyen a fülcimpád, most nagyon figyelj!Mindenki teste egyedi jellegzetességeket mutat. Még az egypetéjűikrek sem 100%-osan egyformák. Ahogy az ujjlenyomatunk, úgy a fülünk is teljesen különböző a többiekétől. A fülcimpák alapján azonban 2 csoportba sorolhatjuk az embereket. Vannak a kicsi és a nagyobb, lelógó fülcimpájúak.


Nézd meg a képet és döntsd el, hogy te melyik csoportba tartozol. Ha megvan a betűd, akkor olvass tovább.


 

A) Független és nagylelkű


Ahogyan a fülcimpád, úgy te is eléggé független típus vagy, ami azt jelenti, hogy nem tulajdonítasz különösebb jelentőséget annak, hogy ki mit vár el tőled, vagy, hogy ki hogyan vélekedik rólad. Úgy gondolod, hogy bármit is hozzon számodra az élet, abból te a legjobbat tudod kovácsolni.

Bár független vagy, nagyon szoros kapcsolatot ápolsz a szeretteiddel és sokat törődsz velük. Számodra az igazán fontos dolgoknak van értéke az életben, ami kézzel nem megfogható. Szereted, ha a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak. Soha nem vagy irigye a szeretteidnek és nagyon nagylelkű vagy mindenkivel.

Hajlamos vagy megfeledkezni magadról és másokat előtérbe helyezni.


B) Magabiztos és motivált


Tisztában vagy a szavaid és tetteid erejével és következményével. Néha túlságosan is öntudatos vagy. Mindig nagy figyelmet fordítasz annak, hogy mi történik a környeztedben és a családod, barátaid életében. Mindig határozott vagy a döntéshozatalban és a jövő felé tekintesz.

Hajlamos vagy azonban úgy vélekedni, hogy mindig nálad az igazság. Próbálj meg több figyelmet fordítani mások véleményére és megérteni a nézőpontjukat. A szabadabb szellemű emberek sok dologra vonatkozóan képesek felnyitni a szemedet.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (433) viccek (134)

Translate