Szülei megtagadják a “deformált” baba elvetetését, csak nézd meg őt most, 2 évvel későbbSara Heller és Chris Eidam már régóta szerettek volna gyermeket, azonban amikor megnézték az ultrahang felvételt, az orvos mégis végzetes lépést javasolt nekik…

A felvételen látszott, hogy gyermekük súlyos száj és szájpadlás rendellenességgel születik majd – írj az Omaha News.

Az orvos felajánlotta a lehetőséget, a szülőknek azonban meg sem fordult a fejében, hogy végzetes lépésre szánják el magukat. Az édesanya rendben megszülte a máskülönben egészséges kicsit.

A szülőknek rengeteg örömet okozott a gyermekük. Ám amikor közzétették a képét, hogy kisbabájuk született, többen ellenséges és csúfolkodó megjegyzéseket tettek a külsejére. Még csak három hónapos, de már csúfolják…

A szülők tudták, hogy cselekedniük kell! Csak sajnos nem volt pénzük a beavatkozásra, amelyet csak részben fedezett volna a biztosító. Ráadásul egy nagy szerencse érte őket, amely segített abban, hogy megtalálják a megoldást. Épp egy étteremben vacsoráztak, amikor odalépett hozzájuk a pincér, és egy szalvétába csomagolt ajándékot adott át nekik, az egyik vendégtől.

A szalvétába csomagolva 250 ezer forintnak megfelelő dollárt és egy üzenetet találtak:” A gyönyörű gyermeketek számára.”

Azóta a kisfiú (hála az idegen segítségének) túl van a műtéti beavatkozásokon, amelyekkel csaknem nyom nélkül helyreállították a száját és a szájpadlását! (Lásd a fenti képet).Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1599) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (405) viccek (133)