-

A DÁVID NAPTÁR előrejelzése : ilyen idő LESZ 2021-ben. A július - augusztus pokolinak ígérkezik!Nagyon sokan követik Dávid Mihály nyíregyházi mérnök időjárási előrejelzéseit, mert tudják, hogy azok általában beválnak. Az idei évre az átlagosnál hűvösebb tavaszt jósolt, amit teljes mértékben helytállónak is bizonyult.

Előrejelzéseinek sikerességét annak tulajdonítják, hogy a légköri tényezők mellett figyelembe veszi az égitestek tömegvonzó hatását is. Éppen ezért bizonyulnak a számításai sok esetben pontosnak- írja a Ripost.

Az idei nyár kapcsán sokak számára meglepő előrejelzéssel szolgál: bár június közepe felé átmeneti lehűlést jövendöl, amikor 24-25 °C fölé nem fog emelkedni a nappali maximális hőmérséklet, ezután azonban igazi kánikula következik!

A hónap végén a hőmérő higanyszála általában 35 °C fölé, vagy még annál is magasabbra kúszik majd fel. Az év hetedik hónapjának eleje csapadékos lesz, de hűvösre egyáltalán nem számíthatunk, a napi csúcshőmérséklet 26-27 °C körüli értékeken fog tetőzni.

A hónap közepétől azonban  30 °C-nál melegebb lesz az időjárás, ami egy idő után pokoli meleg érzetet jelenthet majd sokak számára.

Az augusztus csapadékban szegény lesz, és a hónap első felében a kánikula folytatódik hőmérsékleti csúcsokkal. Csak augusztus 20. után jön enyhülés, de még akkor is 26-17 °C körüli értékek várhatóak.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate