-

Az idős néni 15 évig járt olvasni a könyvesboltba. A boltosoknak egyszer csak elegük lett a dologból:Az alábbi eset Ukrajna fővárosában, Kijevben történt.

A történetet lejegyző Bogdan Gdal újságíró egy Anasztázia nevű hölgyről ír, aki már másfél évtizede jár olvasgatni különböző hipermaketek könyvrészlegeibe. Órákon át csendesen olvasgat, és annyit tartózkodik az üzletekben, hogy akár a hipermarket szimbóluma is lehetne.

Az újságíró egy alkalommal odament az idős hölgyhöz, és megtudta, hogy azért jár le olvasgatni, mert nincs mivel foglalkoznia otthon, unatkozik, az élet pedig nehéz.

De nemrég egy fokkal könnyebb lett az élete egy igazán emberi gesztusnak köszönhetően. A hipermarket dolgozói direkt az ő kedvéért kihelyeztek egy kis padot, hogy le tudjon ülni, amikor olvas:

Igazán figyelmesek, nem igaz?

Az újdonságról személyesen Irina Jargina számolt be, aki az „Auchan Ukrajna” közösségi kommunikációért felelős vezetője.

A hír futótűzként terjedt az interneten, és sokakat meghatott, sokan látják úgy, hogy ez az igazi emberség.Népszerűek

Címkék

aktuális (2523) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate