-

Az idős néni a piacról visszatérve 4 férfit talál az autójában. Ami történik ezután… Sírtunk a nevetéstől!Az amerikai nyugdíjas hölgy a parkolóhoz visszatérve meglátja, hogy négy férfi ül az autójában. Ledobja a bevásárló szatyrot, és hangosan kiabálva előkapja a pisztolyát:

„Pisztoly van nálam, és tudom, hogyan kell használni! Azonnal szálljanak ki a kocsiból!”

A négy férfi nem várja meg, amíg a hölgy még egyszer szól, fejvesztve menekül el a helyszínről.

A hölgy kis idő múlva megnyugszik, elrakja a táskájába a pisztolyt, felveszi a földről a bevásárló táskát és beteszi a hátsó ülésre, majd elégedetten beszáll és a gyújtáskapcsolóba teszi a kulcsot. De nem indul be a kocsi. Próbálkozik, próbálkozik, majd rájön, miért nem fordul a kulcs a zárban.

Néhány perccel később meg is találta a saját autóját néhány méterre lejjebb… Szóval, nem akarták a kocsiját ellopni… Átcuccolta a táskáit, majd egyenesen a rendőrségre hajtott.

Az információs pultnál épp négy halál sápadt férfi számolt be egy őrült idős asszonyról, aki kicsi, ősz hajú, törékeny, szemüveges, de a kezében egy nagy pisztollyal kényszerítette ki őket egyikük kocsijából.

Az információs pultnál ülő azóta is ezen nevet. Ahogy az egész rendőrőrs.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate