-

Chuck Norris édesanyja nemrég töltötte a 100. életévét. Ezt a gyönyörű üzenetet írta neki:Chuck Norris nemrég szeretetteljes üzenetet írt édesanyja, Wilma Norris Knight születésnapja alkalmából. A harcművész és színész édesanyja 100. születésnapját a WorldNetDaily-vel megosztott tisztelgéssel ünnepelte.

Chuck Norris arról számolt be, hogy édesanyjának nehéz élete volt, és számos nehézséggel kellett szembenéznie, miközben felnőtt.

Nyolc éves korától két éven át egy ritka betegséggel küzdött, ez alatt az idő alatt egy gyermekkórházban kellett maradnia, és nem lehetett a családja mellett, akik nagy szegénységben éltek.

Amikor végre két év után elhagyhatta a kórházat, a nagy gazdasági világválság idején segítenie kellett családja eltartásában, ezért többek között a pamutföldeken dolgozott.

Úgy tűnt, az élete könnyebbé válik, amikor megismerkedett Chuck apjával. Wilma 16 éves volt, amikor összeházasodtak, de a férfi később elhagyta őt. Wilma ismét egyedül volt, bár most három fiút is fel kellett nevelnie. Az élet bizonyos szempontból könnyebbé vált, de a jövő még több szenvedést tartogatott.

Chuck azt írta: „Az anyám egész életében a kitartás és a hit példaképe volt.”

„Ugyanakkor túlélte két férje, egy mostohafia, két unokája és az öcsém, Wieland, halálát, aki a vietnámi háborúban vesztette életét. Többször is megküzdött a rákkal, és 30 műtéten esett át különböző problémák miatt, és még mindig itt van, hogy elmesélje a történetét.”

Chuck Norris édesanyjának megingathatatlan hite

A hívők tudják, hogy a szenvedés a keresztények útjának részét képezi. A szenvedés saját bűnös cselekedeteinkből is származhat, de maga a világ is szenvedést okozhat nekünk. Erről beszél Jézus János evangéliumában: „Ezt azért mondtam el nektek, hogy békességetek legyen bennem. Ezen a világon szenvednetek kell, de bízzatok: én már legyőztem a világot.” (János evangéliuma 16:33).

Az egyik módja annak, hogy átvészeljük a szenvedést, az imádság. Chuck Norris édesanyja, Wilma, számára pedig egyáltalán nem idegen ez a gyakorlat.

„Anyám egész életemben imádkozott értem, jóban és rosszban egyaránt.”

„Amikor megszülettem, majdnem belehaltam a szövődményekbe. Amikor néhány évtizeddel ezelőtt szinte elvesztettem a lelkemet Hollywoodban, ő otthon volt, a sikeremért és az üdvösségemért imádkozott. Még azért is imádkozott, hogy találjak egy nőt, aki megváltoztatja az életemet, és ez így is lett.”

Ugyanakkor Chuck anyák napja alkalmából is köszöntötte az édesanyját és a feleségét is: „Egyaránt ünneplem a feleségemet, Genát is, ezen az anyák napi héten. Gena segít a vállalkozásom vezetésében, ő az új palackozott vizet forgalmazó cégünk, a CFORCE vezérigazgatója. De legfőképpen ő az ikreink anyja, életem szerelme és a legjobb barátom.”

„Kimondhatatlanul hálás vagyok Istennek, hogy két ilyen hihetetlen nő hatását érezhetem az életemben.”

„Szeretlek anya! Boldog 100. születésnapot! És boldog anyák napját, anya és Gena! Minden nap hálát adok Istennek mindkettőtökért! És köszönöm, hogy közbenjártál, hogy Isten azzá tegyen engem, aki lehetek, és akinek lennem kell.”

Nagyszerű látni, hogy egy férfi így felismeri az életében lévő nők fontosságát, és nyíltan kifejezi a szeretetét. Isten azt parancsolta, hogy tiszteljük a szüleinket, és Chuck Norris ezekkel a gyönyörű szavakkal valóban kifejezte édesanyja iránti tiszteletét.

„Tiszteld apádat és anyádat, hogy sokáig élj azon a földön, amelyet az Úr, a te Istened ad neked.” (Kivonulás könyve 20:12)

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate