-

Emlékeztek még Mr. Bikicsunájra? Szinte felismerhetetlen az egykori Megasztáros halandzsamester ráadásul az éneklése terén is történt változás!A Megasztár ötödik szériája nem is a döntősöktől, sokkal inkább egy akkor 40 éves ököritófülpösi biztonsági őrtől, Szarka László Bikicsunájtól vált legendássá.

Az önbizalomtól duzzadó férfi anglisztika szakos mesterdiplomásokat megszégyenítő kiejtéssel adta elő az előválogatón az Alphaville együttes Big in Japan című dalát. Mr. Bikicsunáj angol nyelvtudás hiányában homofonikus jellegű halandzsával helyettesítette az eredeti szöveget.

A felvétel 2010. május 1-jén debütált a TV2 Megasztár című műsorában, majd az internetre is felkerült, ahol vírusként kezdett el terjedni, pár nap múlva pedig már nem volt olyan ember, aki ne hallatta volna a legendás performanszt.

Szarka László ezzel az egy dalával akkora népszerűségre tett szert, hogy klubokba, születésnapokra és esküvőkre hívták fellépni, és több Bikicsunáj fan club is alakult a közösségi oldalakon. Idővel aztán alábbhagyott a körülötte kialakult hype, de a legendás videóját és a Bikicsunáj kifejezést egy egész ország megtanulta.

Szarka egyébként 2019-ben a Sztárban sztár leszek! című szintén TV2-es műsorban is feltűnt, ahol nem halandzsájával, hanem hatalmas zakózásával hívta fel magára a figyelmet.

Az idő vasfoga pedig rajta is alaposan nyomot hagyott, ma már teljesen másképp fest, mint anno 2010-ben.

Az énekléssel pedig állítólag felhagyott. 


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate