Csak pár összetevő ez a baconös recept, de lázban tartja a netet!Michael Smith egy séf, aki egy nagyon ízletes és különleges receptet mutat be az alábbi videóban, amelynek már a kinézete is vonzza az embert!

Szükséged lesz egy mély serpenyőre, bacon csíkokra, krumplira és reszelt sajtra. Ahhoz, hogy a bacon ne ragadjon a serpenyő aljára, tegyünk alá sütőpapírt, és pár csepp olívaolajat is öntsünk bele.

Az egész serpenyőt borítsuk be következőnek bacon csíkokkal. Mossuk meg a krumplikat és szeleteljük nagyon vékonyra őket.

Tegyük a serpenyőbe a burgonya szeleteket, majd jöhet a sajt. A legjobb sajt az érlelt cheddar sajt, amivel pakoljuk meg a baconos ételünket majd jöhet a tetejére egy újabb krumpliréteg.

A végén be kell takarni az egészet a baconnal. A tetejére érdemes egy nehezéket tenni, mondjuk egy kisebb födőt, hogy a tortánk egyben maradjon.

Helyezzük az egészet egy tepsibe, hogy a zsír ne csöpögjön szét a sütőben, és úgy tegyük be sülni. Két és fél óra múlva pedig kész is.

Share:
 
loading...

Népszerűek

Címkék

aktuális (1589) elgondolkodtató (101) érdekességek (1103) fejtörő (67) megható (265) megrázó (67) recept (404) viccek (133)