-

Csak pár összetevő ez a baconös recept, de lázban tartja a netet!Michael Smith egy séf, aki egy nagyon ízletes és különleges receptet mutat be az alábbi videóban, amelynek már a kinézete is vonzza az embert!

Szükséged lesz egy mély serpenyőre, bacon csíkokra, krumplira és reszelt sajtra. Ahhoz, hogy a bacon ne ragadjon a serpenyő aljára, tegyünk alá sütőpapírt, és pár csepp olívaolajat is öntsünk bele.

Az egész serpenyőt borítsuk be következőnek bacon csíkokkal. Mossuk meg a krumplikat és szeleteljük nagyon vékonyra őket.

Tegyük a serpenyőbe a burgonya szeleteket, majd jöhet a sajt. A legjobb sajt az érlelt cheddar sajt, amivel pakoljuk meg a baconos ételünket majd jöhet a tetejére egy újabb krumpliréteg.

A végén be kell takarni az egészet a baconnal. A tetejére érdemes egy nehezéket tenni, mondjuk egy kisebb födőt, hogy a tortánk egyben maradjon.

Helyezzük az egészet egy tepsibe, hogy a zsír ne csöpögjön szét a sütőben, és úgy tegyük be sülni. Két és fél óra múlva pedig kész is.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate