-

Csupán 2 hozzávalóra van szükséged a tökéletes főtt kukoricához! Eddig biztos nem így csináltad!Ha te is szereted az ízletes sárga, főtt kukorica csöveket forgatni a szádban, miközben hűsölsz a friss levegőn, akkor így kell elkészítened!

Sokan azt gondolják, hogy a kukorica nem lehet különleges csak azért, mert másképp van megfőzve. Nos, tévednek! Nagyon sokat számít ugyanis a főzés menete és annak technikája. Ismerd meg ezt a titkos kukorica főzési titkot, amit imádni fogsz!


Íme a módszer!


Egy nagyobb fazékba tegyünk bele 5 cső kukoricát, de a vízbe még öntsünk bele egy bögre tejet és legalább egy negyed kocka vajat.

Ez a módszer azért is jó, mert nem kell hosszú ideig főzni. Annyi vizet kell a fazékba tölteni, amennyi ellepi a kukoricákat, és utána még egy ugyanannyi mennyiség mehet bele. Ezután jöhet a tej és a vaj. Az egész 8-10 percig tart, az eredmény pedig leírhatatlan.

Nagyon ízletes lesz a kukoricánk, érezni lehetett rajta a vajas ízt, és a tej csodásan megpuhítja a szemeket. Egy próbát mindenképp megér ez a módszer!

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (462) viccek (179)

Translate