-

Ezt nem gondoltuk volna! Kiderült: erre költi 10 milliós nyereményét Roland, a Konyhafőnök győzteseRégi álmát valósítja meg.

Hatalmas küzdelem volt, de végre megvan, ki nyerte A konyhafőnök ezen szériáját. A nagy viadal Li Mengyi és Bóza Roland között zajlott le, melyből utóbbi került ki győztesen. Ez azt jelenti, hogy ő is kapta meg a 10 millió forintos fődíjat.

Az NLC készített is vele egy interjút, amelyben arra is rákérdeztek, hogy mit fog kezdeni a fődíjjal. Ezzel kapcsolatban el is árulta, hogy egy saját Street Food étterembe fogja fektetni a pénzt:

„Egy saját street food üzletbe fektetem. Annak a felvirágoztatása, egy új brand kialakítása, áttervezése éppen belefér ebbe az összegbe. Szeretek előre gondolkodni, és remélem, ezzel megalapozok egy fúziós magyar konyhára hajazó étteremláncot. Mivel nem árulok olyat, amit Magyarországon nem forgalmaznak, ezért igen, ezt tervezem. Ha Jenő séfnek sikerül az éttermébe az alapanyagok 80 százalékát itthonról beszerezni, akkor nekem is sikerül. Minőségi tanyasi csirke, a jó fajta magyar paradicsom, káposzta és még sorolhatnám, ez mind megvan, csak utána kell járni.”

Népszerűek

Címkék

aktuális (1899) elgondolkodtató (122) érdekességek (1177) fejtörő (72) megható (274) megrázó (67) recept (435) viccek (134)

Translate