-

Fékezés nélkül ütötte el a sétáló anyát és két kicsi fiát az autósAz eset szemtanúi arról számoltak be, hogy az autós fékezés nélkül ütötte el a sétáló édesanyát és két gyermekét. Ráadásul több ízben is elvették már a jogosítványát éppen gyorshajtás miatt…

Hillarie Galazka gyermekeivel épp hazafelé sétált, amikor egy személységkocsi nagy sebességgel közeledett feléjük. A nő nyilván sejtette, hogy veszélyesség válhat a helyzet, és maga mellé terelte a fiúkat, majd amikor már úgy érezte, hogy nem kerülhető el a súlyos baleset, és a száguldó autó átgázol rajtuk, a kicsik elé ugrott. Ezzel életét áldozta a gyermekeiért.

A hős édesanya a helyszínen elhunyt, az ikrek viszont csodával határos módon, és édeasanyjuk hősiességének köszönhetően karcolásokkal megúszták.

Az amerikai Michiganben történt baleset nagy felzúdulást keltett a helyi lakosság körében, és sokan azt követelik, hogy a notórius gyorshajtó és gázoló egy életre kerüljön rács mögé.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2433) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate