-

Kegyetlenség: A család elköltözött, de az öreg kutyát nem vitték magukkalAmikor a kutyák mentésével foglalkozók megérkeztek, Pumbát pontosan ott találták, ahol a szomszédok már több mint egy éve etették. Bár éhes volt és enni akart, mégis túl okos volt ahhoz, hogy rögtön be tudják fogni. Mikor meglátta a pórázt, az ellenkező irányba kezdett futni. Egy ideig kedvesen kellett szólongatni, hogy megnyugodjon és végre elfogadja az ételt.

Amint a póráz rákerült, Pumba azonnal megértette, hogy ezek az emberek csak segíteni akarnak rajta. Ekkor derült ki az is, mennyire aranyos, kedves állatról van szó. Pumbát ezután orvoshoz szállították, hogy alaposabban kivizsgálják, milyen állapotban van. Nagyon boldog és hálás volt a sok-sok figyelemért, amit az állatmentőktől kapott, türelmesen együttműködött mindenben.

Pumba ugyan nem fiatal kutya már, de még hosszú évek állnak előtte. Jelenleg egy kutyaotthon lakója, de szüksége van végleges otthonra. Reméljük, hamarosan találnak neki egyet.


Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate