-

Kiakadt Berki Mazsi: nem fogok otthon dögleni a négy fal közöttBetelt a pohár.

Lábsúlyos, guggolós videót posztolt Berki Mazsi Instagram-oldalán, ami alatt be is indultak a kommentek.

Bár Mazsi posztjában leírta, hogy „A lépcsőzőn már csak maximum a 2-es fokozatra kapcsolok, sőt ma 15 percet csak sétáltam gyakorlat nélkül, mert így esett jól 🤰🏽jól esik a mozgás és ami nekünk jó az a babának is🙏🏼 DE! a határok feszegetésének nem most van itt ah ideje! ” – mégsem mindenki nézte jó szemmel az edzését.

„Terhesen edzeni. korai baba lesz. nem tudsz mit csinálni.” „Ez mire jó ? inkább a friss levegőn sèt@lj ! Agyrém ez amit itt csinálsz” - érkezett negatív komment is szép számmal.

Mazsi hamar megnyugtatott mindenkit, hogy egy szülésznővel edzett, aki jóváhagyta az alacsony intenzitású mozgást. Ennek ellenére volt, aki nem elégedett meg a válasszal és ragaszkodott hozzá, hogy Berki Krisztián kedvesének inkább pihennie kellene. Ezt már Mazsi sem hagyott szó nélkül:

„Azt nem tudom valóban, hogy az ilyen típusú emberek, mint te is, minek követ?! Nem kötelező követni és az életemről se kell tudomást venned. Foglalkozz a tiéddel, és egy kis pozitivitás sem árt! Minden jót! Pihenj! Én nem fogok otthon dögleni a négy fal között, mindig is aktív életet éltem és ezután sem lesz másképp, hacsak a baba meg nem követeli!" - válaszolta egyik követőjének Mazsi.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate