-

Ma a villamoson nem adták át a helyet ennek az idős néninek, ekkor jött egy magyar kisebbségi ember és ezt tette
A mai napon utaztam a 4-6 villamoson, amikor az alábbi kép tárult a szemem elé. Egy görnyedt, idős valószínűleg beteg néni áll, és kapaszkodik ahogy tud a kapaszkodóban, míg a fiatalok ülnek telefonoznak, és eszük ágában sincs felállni, hogy átadják a helyüket az idős megfáradt néninek. Ahogy morfondíroztam, hogy vajon hogy kéne odalépnem és elküldenem őket, eléjük állt egy jó nagydarab kopasz roma srác, aki kivette a sapkás srác fülhallgatóját, és ezt mondta:

"Figyelj ide öcsém, te milyen férfinek tartod magad, ha elnézed, hogy egy nagymama kórú asszony áll, miközbe te melengeted a valagadata? Nem szégyelled magad? - majd oda fordult a lányhoz, és neki is beszólt.Te meg Nő létedre ennyi empátia nem szorult beléd, hogy az idős néninek átadd a helyed? Mennyire szánalmasok vagytok! Na húzzatok innen mindketten, had üljön le a mama! "

Mindketten felálltak, leültette a nagymamát, aki sírva köszönte meg neki, majd beszélgettek, a néni elmesélte, hogy 79 éves, és nehezére esik már az élet, szeretne már megpihenni, de muszáj mennie, mert akciós volt a farhát a tescóban, és sajnos el kell érte utazzon, hogy enni tudjon.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2505) elgondolkodtató (160) érdekességek (1254) fejtörő (74) megható (283) megrázó (69) recept (466) viccek (300)

Translate