-

Megszakad a szív: így kéri a 2 éves kisfiú elhunyt édesapját, hogy játsszon vele! (VIDEÓ)Darren Langton hirtelen és felfoghatatlanul fiatalon, 33 éves korában hunyt el. Az emléke egy leheletnyit sem halványult azóta, mivel felesége, Jessica minden nap látja őt, ha a fia szemébe néz. Ők ketten minden egyes héten elmennek a sírjához, hogy virágot vigyenek neki és beszéljenek hozzá.

Habár a kicsi Harvey még nem érti, hogy mit szimbolizál a sírkő és hogy mi történt pontosan az édesapjával, elviszi megmutatni neki a kedvenc kisautóit és hívja őt, hogy játszanak együtt.

Csak képeken látja és nem emlékszik arra, hogy milyen volt, hiszen olyan korán eltávozott, mégis minden héten várja, hogy elmehessen hozzá a temetőbe.

A következő videóban azt láthatod, ahogyan a kicsi fiú búcsúdalt énekel édesapjának. Jessica a közösségi oldalakon osztotta meg a felvételt, hogy megmutassa az apa és fia közötti különleges köteléket, annak ellenére, hogy más-más világban léteznek.

“Boldog vagyok, hogy így látom őt játszani, de a szívem szakad meg, amikor belegondolok, hogy milyen kapcsolatuk lehetne, ha Darren még mindig élne. Azért fotózok és videózok, mert szeretném, ha nagyobb korában látná, hogy milyen kapcsolata volt az édesapjával.” – mondta Jessica.

“Tudja, hogy Apa ott van, de azt nem, hogy már nem él. Az életkorából kifolyólag nem hiszem, hogy megérti még a halál fogalmát. Ahhoz van hozzászokva, hogy képeken látja őt és rajtam keresztül beszél hozzá. Van, hogy körbenéz, meglát egy szőke férfit és megkérdezi, hogy ő-e apa. Képtelen vagyok felfogni, hogy csupán egy évet tölthettek együtt.”

2017. október 25-én Jessica és kisfia, Harvey arra tértek haza, hogy Darren már nem él. Hirtelen és megmagyarázhatatlan módon vesztette életét. Az okot mai napig nem tudják.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate