-

Most végre kiderült, miért zárta ki a fiát az első végrendeletből Pécsi IldikóNemrég derült csak fény arra, hogy a tavaly decemberben 5-én elhunyt Pécsi Ildikó nemcsak volt menyével nem beszélt hosszú évekig, hanem saját fiával, Szűcs Csabával sem. A színésznő halála előtt azonban még rendezni tudta kapcsolatát gyermekével és elsőszülött unokájával is, de hogy menyével béküljön arról hallani sem akart. A család jó barátja, a színésznő legfőbb bizalmasa, L. Péterfi Csaba végre elárulhatta a Kiskegyednek, hogy valójában mi okozta az anya és a fia közti konfliktust.


- Csaba és a volt felesége, Pártos Csilla miután megromlott a házasságuk 2014-ben, beadták a válókeresetet. Ildikót nagyon megviselték a történtek, nehezen tudta elfogadni, hogy a fiatalok a válás mellett döntöttek. Csaba pedig annak nem örült nagyon, hogy az édesanyja készségesen reagált az újságírók megkeresésére, amikor a z ő magánéletükről érdeklődtek. Csabának rosszul esett, hogy a nyilvánosság előtt zajlik a válásuk, a jogi hercehurca. Persze aztán nemcsak az édesanyja, hanem volt felesége is nyilatkozott, de ő ezek után is szeretett volna kimaradni ebből. Ezek után Ildikó és Csaba évekig nem találkoztak, sőt, még csak nem is beszéltek egymással. Ildikó ekkor döntött úgy, hogy a végrendeletéből is kizárja őt. Szavakkal leírni nehéz, hogy Ildikó akkor milyen lelkiállapotban volt. Amikor aztán fiának a második házasságából megszületett a kisfia, Zsombor, akkor kezdtek békülni. Nagyon boldog volt, mert kapott egy újabb esélyt arra, hogy szerető és gondoskodó nagyszülő lehessen, hiszen az elsőszülött unokájával évek óta nem tartották a kapcsolatot. Aztán, ahogy újra egymásra találtak, Ildikó is mindent átgondolt, átértékelte a dolgokat és azért került sor végrendeletének módosítására. Elkészült egy második verzió, és ezzel Ildikó teljesítette férje kívánságát is, hiszen Szűcs Lajos azt szerette volna, ha mindent egy szem fiuk örököl.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2564) elgondolkodtató (162) érdekességek (1257) fejtörő (74) megható (285) megrázó (69) recept (466) viccek (315)

Translate