-

Pokoli nyár vár ránk Nostradamus jóslata szerint! Nem semmi, ami kiderült


Nostradamus, a 16. századi híres francia látnok és jós a mai napig vitatott személyiség, mivel jóslatait olyan ködös formában fogalmazta meg, hogy szinte bármire rá lehet húzni őket.

Egyesek szerint azonban jóslatai még halálát követő több mint négy és fél évszázaddal később is rendről rendre valóra válnak.

Nostradamus a 2021-es évre is több dolgot jósolt, ezek közül pedig néhány nyárra esik.

Azt jósolta, hogy a klímaváltozás hatásai egyre erősebben hatnak ki a nyarunkra. Ugyanakkor a világ vezetői idén nyáron fontos politikai megállapodásra jutnak a légszennyező anyagok kibocsátása kapcsán.

“Látni fogjuk a víz emelkedését, és ahogy a Föld ennek aláhull” – jövendölte a próféta. Igencsak szenvedős nyarat jövendöl Európának. Óriási árvizeket jósol, így többek között az Egyesült Királyságnak, Csehországnak és Olaszországnak sem jövendöl szép nyarat.

Amerikát hurrikánok sújtják, különösen annak délkeleti része lesz érintett. (Megjegyezzük egyébként, ehhez nem kell túlzottan nagy jóstehetség, bár kétségtelen, hogy a próféta korában korlátozott ismeretekkel rendelkeztek Amerika földrajzával kapcsolatban)

Amerikának kijut a jóból: Nostradamus egy óriási földrengést is jósolt Észak-Amerika területére, amely nagyjából a mai Egyesült Államok délnyugati álmaitól Kanadáig söpör majd végig egy 500 mérföldes körzetben.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2525) elgondolkodtató (161) érdekességek (1256) fejtörő (74) megható (284) megrázó (69) recept (466) viccek (308)

Translate