" ÚJDONSÁG! 1 közeli piac, ahol MINDEN OLCSÓ és JÓ! Gyönyörű ruhák, kozmetikumok, táskák, sportruházat, minőségi cipők, fűszerek, illatszerek FÉLÁRON, szuper OLCSÓN!!!Íme a nyitvatartás és hogy hogy jutsz el oda : ~ A retro klub hivatalos oldala

ÚJDONSÁG! 1 közeli piac, ahol MINDEN OLCSÓ és JÓ! Gyönyörű ruhák, kozmetikumok, táskák, sportruházat, minőségi cipők, fűszerek, illatszerek FÉLÁRON, szuper OLCSÓN!!!Íme a nyitvatartás és hogy hogy jutsz el oda :Egy olyan piacról van szó, ami nincsen távol a magyar határtól, és nyelvi problémáktól sem kell tartanunk, mivel Beregszász többségében még mindig magyarok által lakott település.

A beregszászi piac a magyar kis városok piacait idézi, azonban a szovjet utódállamok termékeinek köszönhetően sokkal olcsóbb,. igazi aranybánya!

A piacon féláron van a márkás ruházat, bár az eredetiségét kár volna kutatni. Viszont jó minőségű és remek a kínálat: van itt minden a márkás farmertől a márkás papucsig.

Az eredeti ár töredékéért vehetünk svájci órát, és negyedáron parfümöt, ráadásul a beregszászi vendéglők is kiválóak, és olcsók is egyben!


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1691) elgondolkodtató (111) érdekességek (1114) fejtörő (69) megható (268) megrázó (67) recept (417) viccek (134)

Translate