-

4 pofátlanul szerencsés csillagjegy, aki sok pénzt kaszál 2021 augusztusában:A nyár utolsó hónapjában az alábbi csillagjegyekre irigykedhet majd a többi nyolc jegy:


A bak a korábbi vetés szimbolikus learatására számíthat, a pénzügyi kiteljesedés időszaka következik számára! Akármilyen projektbe is kezdett, könnyen lehet, hogy már évek óta keményen dolgozik rajta, most azonban elnyeri jutalmát!


A mérlegre éles fordulat vár élete egy fontos területén, illetve fizetésemelésre vagy arra számíthat, hogy egy sokkal jobb munkahelyet talál, mint a jelenlegi! Bár jönnek nehézségek, de azokon szerencsével átlendül, szinte észre sem veszi őket.


A kos a szokottnál sokkal kreatívabb lelkiállapotban lesz, amely társulva asszertivitásával előléptetéshez vezet, még ha előzetesen mást tartottak is rá esélyesebbnek! És ha ez még nem volna elég, a kos olyan fizetésemelést kap, amely sokak szerint már szinte pofátlanság.


A vízöntők a nyár végén és ősszel nagy előrelépést érnek el korábbi adósságaik törlesztése terén, és így sokkal tisztább anyagi körülmények között várhatják a jövő évet. Csökken az életünkben a stressz, és egy harmonikus nyugalom időszaka köszönt be.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2162) elgondolkodtató (141) érdekességek (1226) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (446) viccek (141)

Translate