-

Szívszorító tragédia: elmerült egy 4 éves kisfiú, csak a lebegő cipő maradt utánaCsak egy pillanatra fordult el az édesanya. Ennyi elég is volt a tragédiához.

Sokkoló tragédiához riasztották ki a hatóságokat. Egy 4 éves kisfiúnak veszett nyoma, miután vélhetőleg elsüllyedt a tóban.

A négyéves autista kisfiú édesanyjával és 3 éves fiú testvérével látogatott el a parkba. A család egyik tagja szerint megálltak sárkányt eregetni, amikor a tragédia bekövetkezett. A hatóságok is úgy vélik, hogy Ellis Boudean akkor ment a vízbe, amikor senki sem figyelt rá. Az édesanya egy csobbanásra figyelt fel, ami után észrevette, hogy eltűnt idősebb beteg gyermeke. Miután többszöri körbenézés után sem került elő Ellis, felhívta a 911-et.

A helyi hatóságok teljes körű keresést indítottak, hogy rábukkanjanak a kisfiú nyomára, mivel attól tartanak, hogy megfulladt a mocsárban. Ez idáig a hatóságok legnagyobb erőfeszítésének ellenére sem tudtak rátalálni.

CSUPÁN A VÍZ FELSZÍNÉN LEBEGŐ CIPŐJÉT TALÁLTÁK MEG.

A Jefferson Parish-i seriff hivatalának szóvivője megerősítette, eléggé biztosak abban, hogy a fiú a vízben van, és folytatják a keresést az érintett területen.

Szeretnének minél hamarabb a kisfiú nyomára akadni, ugyanis a park tele van veszélyforrásokkal. A mocsaras, sűrű növényzetben olyan vadon élő állatok is élnek, mint a kígyók és az aligátorok.

A kereső csapatok éjszakába nyúlóan dolgoztak, de még nem jutottak eredményre. A nyomozás folyamatban van – számolt be róla a The Sun.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (1989) elgondolkodtató (137) érdekességek (1200) fejtörő (73) megható (276) megrázó (67) recept (439) viccek (135)

Translate