-

A 61 éves Kiszel Tünde bikinis fotója: csinos dekoltázzsal hódít a strandon, a kommentelők nem győzik dicsérniKiszel Tünde két évtizede mutatja meg magát naptárjaiban különböző tematikák alapján. A 2021-es kiadvány jubileumi kiadás, ez a 20. a sorban, ennek megfelelően egy különleges válogatás, a fotózás ugyanis a járvány miatt elmaradt. 

A kalendárium 12 hónapjához az elmúlt 15 év fehérneműs fotóiból válogatott, köztük olyan felvétel is helyet kapott, amit eddig még sehol nem mutatott meg. Kiszel Tünde bikinibenA november végén 62. születésnapját ünneplő naptárdíva ma is bátran megmutatja magát kevés ruhában, és a nyári kánikulában bikinibe bújt. Június végén az egyik budapesti strandról posztolt képet: ezt volt az első alkalom idén, hogy uszodába, illetve strandra mehetett. 
A kommentelők elhalmozták bókokkal, sokan írták, hogy vadítóan szexi. 

"Woooooow! Észbontóan jól nézel ki így is, Drága Tünde!" 

"Nagyon jól nézel ki, ez igen, csinos, vadítóan vonzó vagy, nagyon szexi, mint mindig, ez az igazság!" 

"Nincs olyan a világon, ami felvehetné, vagy legalább megközelíthetné szépséged, nőiességed! Varázslatos és elbűvölő vagy, tökéletes, Tünde!" 

Kiszel Tünde tesz is azért, hogy fitt maradjon: egy időben rendszeresen posztolt képeket az edzőteremből, a koronavírus-járvány első hulláma után pedig gyakran biciklire ült, és a szabadban tekert.


Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (176)

Translate