-

A gazdi kidobta kutyáját a kocsiból – a motoros úgy dönt, hogy utána megyA külseje alapjánBrandon Turnbowról azt gondolnánk, hogy ő egy vagány motoros. A szakállával, tetoválással és bőrruhával a Texas-i Burleson motoros azonban azt mutatta meg a világnak, hogy soha nem szabad megítélni egy könyvet a borítójáról.

Brandon a motorkerékpárján utazott, épp az apját akarta meglátogatni, amikor hirtelen meglátott egy autót az utca túloldalán. Az autóból egy férfi lépett ki a kutyájával, akit aztán iszonyatosan elkezdett ütni, írja a LittleThings.

A férfi ezek után elment, a kutyát pedig ott hagyta. Brandon megdöbbent az eseten, odament az állathoz és magához vette őt. A kutyának a Mr. Davidson (a kedvenc Harley motorjáról) nevet adta.

A kutyát berakta a motorjába, de nem felejtkezett el a kutya gazdájáról. Úgy döntött, utána megy.

“Utána mentem és felmutattam neki a középső ujjamat- írta Brandon a Facebook oldalán majd hozzátette: “Most pedig van egy másodpilótám, akit Mr. DAVIDSON-nak hívnak.”

Mr. Davidson az egész napot Brandonnal töltötte a motoron, nagyon élvezte a friss levegőt és azt, hogy végre biztonságban volt.

Brandon egy nap után úgy döntött, megtartja a kutyát és Mr. Davidson-nak most végre új otthona van.

Itt még nincs vége a történetnek. Brandon egy idő után megalapította a “Baaang Bikers Against Animal Abuse National Global” nevű állatmentő egyesületetet. Ez egy olyan csoport, melynek tagjai motorosok és a bajba jutott állatokon segítenek.

Brandon nagyon szeret gitározni, dalokat ír és énekel, amikor éppen nem motorozik.

A férfi írt is egy dalt, amire valójában Mr. Davidson megmentése inspirálta őt.

Brandon egy nagyon kedves motoros – ő egy jó példa arra, hogy nem lehet valakit a külseje alapján megítélni.

Népszerűek

Címkék

aktuális (2184) elgondolkodtató (142) érdekességek (1231) fejtörő (73) megható (279) megrázó (68) recept (449) viccek (141)

Translate