-

Az ápoló a kiságyra fekteti a babát a kezelés után. Amikor pár perccel később megnézi az arcát, elsikoltja magát!A kis Matvey Zakharenko (Tula, Oroszország) még ma is csak két éves, azonban szegény máris rengeteg viszontagságon ment keresztül.

Egészségesen látta meg a napvilágot, csupán enyhe fokú sárgaságot állapítottak meg nála, és ezért egyfajta fényterápiát írtak elő a számára. A kezelés alatt folyamatosan volt bent egy nővér, akit azonban elhívtak, ezért egy rövid időre el kellett mennie, és éppen akkor a lámpa felrobbant, tűz keletkezett, amelyben a kicsi is megégett.

Miután megmentették őt, elborzadva látták, hogy testfelületének 75 százaléka megégett. Az orvosok elmondták az anyjának, hogy jelenleg nem ismert olyan eljárás, amely segítene a kicsi egészségének teljes mértékű helyreállításban, az anyja pedig erre elhagyta őt.

A kórházi személyzet azonban szívén viselte a sorsát, és hamarosan egész Oroszországban, több sajtótermékben, és még a televízióban is beszéltek a kicsi sorsáról, és miután híresség lett, több nő is versengett, hogy örökbe fogadhassák őt.

Éppen ezért az örökbe fogadási eljárás elhúzódott, aminek az sem kedvezett, hogy – miután híres lett a gyermeke -, a szülőanyja is úgy döntött, hogy szívesen megtartaná őt.

A bíróság végül úgy döntött, hogy egy moszkvai nőnél lesz a legjobb helyen, aki nem kereste a nyilvánosság figyelmét, és nem azért akarta örökbe fogadni a kisfiút, mert az híres, hanem egyszerűen csak támogató környezetet és otthont akar biztosítani a számára.

Bár számos műtéten esett át a kisfiú, az orrát nem tudták helyreállítani, így időnként még most is protézist kell hordania. Azonban ahogyan az alábbi videó felvételen is látszik, már sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mert igazi családban élhet:

Népszerűek

Címkék

aktuális (2294) elgondolkodtató (154) érdekességek (1243) fejtörő (74) megható (281) megrázó (68) recept (461) viccek (177)

Translate