-

Az orvosok egy intézetbe zárták volna a Down-szindrómás kislányt. Ezt nézd mi lett belőle 15 évvel később!A Down-szindrómás megbetegedés ma már az egész világon egy genetikai rendellenességnek számít, ami sok embernél egy veleszületett betegség.

Azok, akik így születnek másak, mint az átlag, egészséges emberek, folyamatos felügyeletet, ápolást és nevelést igényelnek.

Ma már számos olyan iskola és intézet létezik, ahol az ilyen és az ehhez hasonló betegek tanulhatnak, lépést tarthatnak a társadalom fejlődésével.

Kennedy Garcia egy Down-szindrómás kislány, akit születését követően az orvosok egy intézetben helyeztek volna el tekintve a betegségét. Édesanyja azonban ebbe nem egyezett bele, nevelte, szerette, a tőle telhető legjobb módon tanította és folyamatosan elvitte őt a hozzá hasonló beteg gyerekek iskolájába.

15 év elteltével Kennedy első ránézésre egy abszolút átlagos kislány lett, tekintve, hogy a modell karrierben hatalmas sikereket ért el.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate