-

Elsírta magát az énekesnő, amikor meghallotta a 13 éves lány hangját. Csodálatos! – VIDEÓTehetségkutatók történetében ilyet még nem láttunk, hogy az első tizedmásodpercek már megríkatták a zsűrit.

Ketten szinte egyszerre nyomták meg az igen gombot, és alig hittek a szemüknek. A harmadik zsűritag még húzta kicsit az idő, de ő sem bírta tovább másfél percnél.

A német “The Voice Kids Germania”tehetségkutató showban egy 13 éves kislány kápráztatott el mindenkit.Solomia Loukianetz egy érzelmekkel és kiemelkedő tehetséggel teli kislány. Olyan tökéletes természetességgel és biztos tudással énekelte a “Time To Say Goodbye”-t, mintha direkt számára írták volna a dalt.

Ha becsukott szemmel hallgatjuk végig a felvételt, azt hihetjük, hogy egy kiforrott énekesnő áll előttünk, olyan, aki kiemelkedő szakmai háttérrel rendelkezik. Először Lena Meyer-Landrut és Johannes Strate fordult meg a zsűritagok közül. Lena annyira küzdött az örömkönnyeivel, hogy percekig szóhoz sem tudott jutni.

Nemsokára a harmadik zsűritag is megfordult, így Solomia végül legyőzte a lámpalázát.

Népszerűek

Címkék

aktuális (1868) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate