-

Ez a kutya minden nap egy ismeretlen nő házába kéredzkedett be aludni… Egyik nap egy üzenet volt a nyakörvén:Jót fogsz nevetni, ha megtudod, miért járt át a nőhöz a kutyus!

Egy jól táplált, nyakörves, egyértelműen gondozott kutya, jelent meg a nő udvarában egy napon, kicsit zavartan bóklászva fel-alá. A nő egyből látta, hogy nem egy elveszett jószág tévedt be hozzá, és mivel a kutyus kedves volt és barátságos, nem látta értelmét, hogy elzavarja. Viszont amikor ment volna be a házba, az állat makacsul követte.

A nő úgy döntött, hogy beengedi egy kis időre, de a kutya, ahogy beért, letelepedett a szőnyegre és aludni kezdett… A nő nem zargatta és ő is lefeküdt. Amikor másnap felkelt, és kinyitotta az ajtót, a kutya kisétált, és zokszó nélkül elment.

Aztán mit ad Isten, másnap késő délután megint betévedt a nő kertjébe, és ugyan az megtörtént. A lakásban aludtak mind a ketten, majd reggel a kutya távozott.

Amikor harmadnapon is ez történt, a nő egy üzenetet tűzött a nyakörvére, amin az állt, hogy a kutya minden este hozzá megy aludni, és nem nagyon érti a helyzetet.

Másnap ugyan úgy visszament hozzá a kutya és egy válaszlevél volt a nyakörvén, amin ez állt:

„Egy családdal él, ahol 6 gyermek van. 2 gyerek 3 éves kor alatt. Azért jár át, hogy ki tudja magát pihenni! Legközelebb mehetek én is?”

Népszerűek

Címkék

aktuális (1873) elgondolkodtató (122) érdekességek (1164) fejtörő (72) megható (273) megrázó (67) recept (426) viccek (134)

Translate