-

Lakatos Ibolya büszkén vállalja: „Azért szülök, hogy megéljünk belőle, biztos nem megyek dolgozni...”Egy bizonyos Lakatos Ibolya, akinek az életvitelével nem mindenki ért egyet, elég nagy ismetettségre tett szert bizonyos körökben a közösségi oldalakon, ami annak köszönhető, hogy élő videókban cigizik a kisbabák mellett, vagy épp sört itat a gyerekkel.

Az egyik videó során megkérdezte egy édesanya, hogy mégis miért szül évről évre egy gyereket, és mikor tervezi abbahagyni ezt a szokását. Ibolya válasza egészen érdekes volt:

"Amíg abból megélünk, hogy szülök egy gyereket, nem gondolod, hogy elmegyek dolgozni?! Ahogy egyre több a gyerek, egyre több a családi, meg a különböző támogatások. Az apjuk lemond róluk, nagyanyámék örökbefogadják a gyerekeket, aztán meg élnek ugyanúgy velünk, csak kapunk még állami támogatást is rájuk, ami havonta 40 ezer forint. Igaz, hogy nem lehet megélni a munkából, de ebből igen. Jól élünk, mindenki nyer az egészen!"

Forrás

Népszerűek

Címkék

aktuális (2428) elgondolkodtató (159) érdekességek (1249) fejtörő (74) megható (283) megrázó (68) recept (465) viccek (254)

Translate